RSS Feed

Inspelningsstudio Stockholm

Inspelningsstudio Stockholm

Gig Studio är en inspelningsstudio i Stockholm. Vi gör alla typer av inspelningsjobb oavsett genre, tillvägagångssätt, hela album eller enbart en låt.

ERBJUDANDE!
Vi lanserar nu ett paket som inkluderar:
– förproduktion
– inspelning
– mixning
– mastering

Allt detta till ett väldigt förmånligt pris. Ring/maila för prisförslag!

Vår passion ligger i att jobba med liveinspelningar där alla spelar samtidigt och hör det ungefärliga slutresultatet direkt i lurarna, allt för att skapa den rätta stämningen som krävs för en riktigt bra inspelning. Våra fyra rum gör att man kan isolera de olika instrumenten och på det sättet gå in och reparera mindre spelfel om det skulle behövas.

I den mån det går spelar vi in både det rena ljudet samt eventuella effekter på separata spår för att underlätta mixning. Effekterna vi använder är i stor utsträckning analoga. Exempelvis jobbar vi mycket med olika rum både genom vårt plåtreverb (EMT 140) men även i vår bar/lounge som med sina betong/stenväggar och höga takhöjd skapar ett naturligt reverb i sig.

Utöver det jobbar vi mycket med gamla bandekon (Binson, Ackuset, Roland 201 osv) för att exempelvis skapa unika sångljud som lyfter fram rösten i mixen.

Vi håller naturligtvis med komplett backline som regelbundet servas och underhålls för bästa möjliga ljud.

Våra konkurrenskraftiga priser, vårt centrala läge på Södermalm med närhet till butiker, musikaffärer och restauranger, samt våra generösa och flexibla tider gör oss till ett attraktivt alternativ.

Studion är utrustad med ett enklare kök (spis, micro mm), bar samt trådlös skrivare för att din inspelning ska flyta på så smidigt som möjligt.

Sist men inte minst så vet vi hur mycket trivsel och stämning gör för slutresultatet. Hos oss är baren alltid välfylld och vi gör allt i vår makt för att du ska trivas så bra som möjligt när du arbetar hos oss.

Vill du veta mer exakt vad det finns för utrustning på plats klickar du här för en komplett lista av våra inventarier.

Lyssningsprov hittar du genom att trycka på ”play-symbolen” uppe till vänster på sidan.

För att kunna ge dig ett prisförslag vill vi att du mailar oss lite kort info om inspelningen (antal låtar, sättning, förväntad tidsåtgång, telefonnummer) till info@gigstudio.com så kontaktar vi dig snarast med ett prisförslag.

Andra frågor eller funderingar:
info@gigstudio.com
070-774 02 11

 

Gå runt i och kolla in studion här:

Inga kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.